Tiba2 tepikir nk UPDATE

Assalamualaikum, ohisahiburidesu! Lama btoi @ xupdate blog~LOL

Hari ni saja ja tulis blog..xda topik pon nk dibincangkan..just sian tngk blog da brabuk..kasihan..last update time natsu yasumi pi Hokkaido. Habis sem1 then masuk sem2 tros busy(bajet la)..memanjang ja kelas,balik lena tak pon buat repot,skang alhamdulillah da hbis pon kouki(2nd sem)..tp busy dngn "benda lain" keh3..Exam hbis pon xda pa nk buat sngt pon,omiyage da bli,baju2,packing suda,rumah ja xsouji lg..


YES! btol! @ da start packing smua da..mau balik Perlis la~perlis toiuka..balik Malaysia tanah air tercinta..tp nk tinggalkn nihon pon sedih gak(che wah,sbb ada 'kepentingan' etceli, LOL). Balik khamis 9hrb Feb,balik nihon plak 18hrb March..nk settlekn kouhai tachi lg..nk urus MSAJ lg..(jeng3~!)..apa2 pon,kalau trbaca blog antara 2 tarikh tu,mknanya @ kt Malaysia la tuh,xpon kena hack..Smoga Allah permudah urusan @ dan sahabat2 skalian..yg da kt Malaysia,guna masa sebaiknya..yg akan balik Malaysia,hati2..yg xbalik rajin2 la contact famili eh..alang2 da kt nihon tu,pi la snowboard!(jeles ni sbb xsmpat nk p snowboard buat kali kedua)

Ijyou de gozaru..slamat mnghadapi exam bg yg blom hbis exam,slamat bercuti,slamat pulang ke tanah air,Salam dari @..Assalamuaalaikum~

p/s: @ saikin da aktif twitter laa..hehe,ketagih!

dan berdoalah "Ya Tuhanku,tempatkanlah aku pada tempat yang diberkati, dan Engkau adalah sebaik-baik Yang Memberi Tempat"
 Al-Mukminun 23:29

4 kata2 ikhlas:

Has said...

selamat pulang arip :)

Nuremy said...

Che arep, buah tgn dr Malaysia jgn lupaaaaa ;D

7heavens said...

@has sensei: insyaAllah saya join pre-departure untuk kouhai tachi.jmpa snsei ke x eh? ;) mintak2 dpt jmpa la ehehe
@emy: emy,hg nk pa?haha

lutfi said...

huiyoo dah aktif smula..sama la ak. tp balik x bwk xbox ;|

Post a Comment

Silalah beri komen anda seikhlas hati~Lepas da komen tuh, kalau boleh follow la blog 7LapisLangit nih ya readers sekalian~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget
Semestinya.tidak lain dan tidak bukan.. Powered by Blogger.