しがつここのか!


Salam..おはようございます!da 9haribulan!! 明日、俺の29人の仲間はそろそろ日本へ行くよね~Sekejap ja masa berjalan..sedaq2 ja da nak fly da~ Mr. Soul, Syakirin, Izzat, Tapau..4 orang ni yang penah visit blog @ nih..harap2 sempat la baca entry ni seblom berangkat ke KLIA esok petang..sebab..


I just wanna wish you all GOOD LUCK!! SELAMAT MAJU JAYA..
頑張って!ファイト!さようなら~また会おうね~

桜~(gamba xda kaitan..tapi kita da terlepas la nak tngk bunga sakura ramai2 tuh..)

Hehe..banyak la plak aisatsu nih..Sebab lepas ni mungkin da tak nampak btang idung..kalau nmpak pon sebab tngak gamba or tngk profile~ Btw, @ baru tngk Google Earth smalam..rupanya Osaka International Airport tu dekat gak dengan Kinki, kira mcm TBP nak ke KL..(dekat ke jauh??..huhu..@ rasa macam dekat) 
fly~~(eh!!? 違う写真だ~)
haa..ni baru btol fly!!~( walaupon bukan MH 52)

Memandangkan kami2 yang group 2 & 3 ni ada yang xdpt datang KLIA tengok hanpa fly, hanpa jangan lupakan kami eh..doakan sekali kami leh fly 14 and 16 nih ( Kami pon doakan hanpa gak~InsyaAllah!)
Harap2 nanti da kumpul2 kat KLIA jgn lupa lak pesan2 kat kawan2 tuh yg @ ada spam kt YM..pasal no henset..kalau yang tak dapat..ni @ tulis balik..

“ Salam,JAD no minasama, nnt da pi nihon mesti da daftar no.hp baru kan..so, mmandangkan @ ada namelist kwn2 smua, mintak kerjasama bila da daftar no.hp baru nnt tolong emailkan ke ariff_mas@yahoo.com /ym/skype/comment kt blog pon buleh..nnt bila da siap namelist tu..@ akan bg link so smua buleh copy paste..(sapa yg xnak bg, pon xkisah..terpulang) tp benda ni membantu kot kalau nk contact nnt..kerjasama kwn2 dihargai ” 

( Alamat rumah and so on tuh hanpa mail or pndai2 la contact lepas dpt no.hp kwn tuh~)

So mungkin @ da ubah skit kot ayat2 kt atas tuh atau tertambah plak.. Tp @ harap2 smua buleh la bg respon baik..mintak xdalah yang “jual mahal” tak pon  “private” lebih2 plak..heheh..Kita nk semangat kekitaan JAD batch4 nih..Hari tu da sebak2 da kt dinner..pastuh smua pon xsangka yang convo hari tu merupakan pertemuan terakhir bg ssetengah orang..Hehe..macam nk psang lagu “doa perpisahan” plak~Tu ja kot..post ni macam お別れ @ la kat group 1 tuh..hehe..itu saja..the next post lepas nih sehari seblom fly plak kot..13haribulan ( お別れuntuk group 3 plak,heheh) 

Baiklah kawan2..Semoga kita bertemu lagi diminggu hadapan dalam rancangan~~7lapisLangit~じゃね!! Salam!!
http://www.emocutez.com
p/s: ayat last macam 番組tv la plak..

Sampaikanlah kalimah LAILAHAILALLAH ke mana sahaja kamu berada di atas muka Bumi Allah S.W.T~Allah takkan menyoal “KENAPA DIA TIDAK MEMELUK ISLAM?” tetapi Allah akan menyoal kamu “APAKAH USAHA KAMU DALAM MENYAMPAIKAN KALIMAHKU? ”..

14 kata2 ikhlas:

you know who xD said...

salam..nampaknya aku yg baca blog ariff ni dulu dpd nama2 di atas tu..^^ (bangga skit)
jadi nak tumpang sekaki, silap, tumpang seblog la..
>> nihon he sakini douzo~ ganbatte kudasai!!! (^.^)v

7heavens said...

ouh..siti ruhliah lizarose binti samion rupanya..sila2~

reefqi said...

nice2! minna, gambarimashou~
mata nihon de..
p/s : nnti aku buat pos spesel pasal dorg fly esok nih.. hehe..

7heavens said...

hehe..orite~

ayesyaazreena said...

jumpa di sanaaa..
hehe. yup3, to kawan2 yg akan ke kansai dulu, all the best untuk you all, keep in touch k??
sama2 doakan kejayaan kita bersama...
insyaAllah ^^,
take care semua!

Voy@Ger said...

selamat berterbangan kt rakan2 grup 1..nnt grup 2 lak...grup 3 harap bersabar..hehe

insyaallah kita boleh jmpa lg..

sarina_masuko said...

huhu..sedey rs nyer.la tahzan~.huhu
rakan2 group 1 take care sume.jgn lupekan kitorg.

7heavens said...

@ceca,aizzat,sarina:bye2~jumpa disana..eh?silap..kita 4 kan flight skali..fufufu
p/s:trasa mcm blog nih KLIA plak..tempat nak bye2~

lutfi said...

aku wakil mreka lah nampaknya..terima kasih arep
insyaAllah kami x lupa kt korg..atleast yg bule buat is bg arep no msg2 so bole la renraku..jya minna~!!

7heavens said...

hehe..thanks lutfi..gudluck!!jya,mata ne~

fatimah said...

haha.. blog ko ke arip... aku ingat sapalah ha... selamat berangkat nanti..

7heavens said...

eh..hang kan fly dulu dari aku~slamat berangkat~hahah

snylo said...

Bertuah jugak kalau flight last ni, dpt jumpa semua org dulu.. Kite jumpa kt airport ye nnt Cik arep.. Hehe

7heavens said...

yey!!thanks iman~iman adalah..mutiara..(lagu raihan)

Post a Comment

Silalah beri komen anda seikhlas hati~Lepas da komen tuh, kalau boleh follow la blog 7LapisLangit nih ya readers sekalian~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Semestinya.tidak lain dan tidak bukan.. Powered by Blogger.